Villkor

Integritetspolicy
Denna integritetspolicy är senast uppdaterad 2021-03-25.

Vår webbplatsadress är: https://www.mattelinwebbdesign.com.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Ansvar över uppgifter som samlas in
På denna webbsida ansvarar Mattelin Webbdesign för insamlandet av personuppgifter.

Vill du komma i kontakt med Mattelin Webbdesign så skicka mail till mattelinwebbdesign@gmail.com

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem
I samband med att du lämnar uppgifter till oss anses du
1) aktivt ha samtyckt och medgivit till det
2) aktivt tagit del av informationen nedan om vilken data vi samlar in om dig (enligt denna integritetspolicy).

Uppgifter som samlas in från dig kan omfatta a) personuppgifter, namn, e-postadress,adress, telefonnummer, personliga val i konton, personliga svar i formulär och uppladdad bild, film eller annan media b) transaktionsuppgifter, inköpsinformation samt c) tekniska uppgifter, information om cookie-filer.

Mattelin Webbdesign samlar inte in någon känslig data om dig eller våra kunder, gällande exempelvis hälsouppgifter.

Uppgifter lämnade i kontaktformulär – före, under och efter – inledande av samarbeten, i samband med undersökningar, samt vid köp av produkter och tjänster – och som blir insamlande via Googleformulär finns på Mattelin Webbdesign konton på drive.google.com

Uppgifter lämnade i kommentarsfält och via medlemskap på webbplatsen www.mattelinwebbdesign.com finns på dessa webbplatser.
Uppgifter lämnade för att få nyhetsbrev på webbplatser finns på Mattelin webbdesign hemsida.
Kunduppgifter med namn, e-postadress, adress och telefonuppgifter finns samlat där så att Mattelin Webbdesign kan skicka information i form av erbjudanden som: inspiration, information om nya tjänster, guidning och deltaga lärande gemenskap (community) och andra uppdateringar från denna plattform.
Kunduppgifter med namn, adress, transaktionsuppgifter, inköpsinformation när produkter, tjänster eller kurser köps via våra webbplatser och betalas via Stripe, PayPal finns på stripe.com och paypal.com
Kunduppgifter med namn, adress, e-post, organisationsnummer för fakturering finns i lösenordskyddad dator ägd av Mattelin Webbdesign.
Gällande betalande kunder så följer vi bokföringslagens regelverk vilket kräver att vi behåller vissa uppgifter om dig under en längre tid.

Alla dessa uppgifter samlas in för att:

Mattelin Webbdesign samlar in nämnda uppgifter om dig för att bättre kunna ge dig relevant information inom våra verksamhetsområden som idag i största utsträckning handlar om webbdesign, rådgivning, logotyper.

Den insamlade informationen som du har lämnat kan användas för att skicka ut nyhetsbrev, producera annonser och kundanpassad information i sociala medier, och/eller på olika event – offline eller online.

Vi skickar bara information till dig med avsikt att stärka din förmåga att lyckas ta hand om din egen hemsida.

Copyright
Copyright @ Mattelin Webbdesign. All rights reserved

Kommentarer
När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens IP-adress och webbläsarens användaragent-sträng som hjälp för detektering av skräppost.

Media
Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

 

Cookie-filer
Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år. Om du besöker vår inloggningssida kommer vi att sätta en tillfällig cookie för att undersöka om din webbläsare accepterar dem. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och den försvinner när du stänger din webbläsare. När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort. Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn. Inbäddad innehåll från andra webbplatser Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga. Hur länge vi behåller era uppgifter Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning. För användare som registrerar sig på er webbplats (om sådana finns) sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information. Vilka rättigheter du har över dina data Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål. Vart vi skickar dina upgifter Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost. Välkommen att kontakta Mattelin Webbdesign

Villkor
Allmänna villkor

Du förbinder dig till följande villkor när du bokar eller köper tjänster via Mattelin Webbdesign (som nedan omnämns Vi och Våra ) :

1. Betalning för tjänster via mattelinwebbdesign.com sker i förskott – genom kortbetalning via Stripe, Paypal, alternativt via faktura i efterhand.
När du behöver ett specificerat kvitto på din betalning skickar du ditt namn, företagets namn, adress och organisationsnummer i ett e-postmeddelande till mattelinwebbdesign@gmail.com.
Ange: Önskar specificerat kvitto i ämnesraden och bifoga gärna det automatiserade kvitto du fått skickat till dig via epost från betalningsleverantör Stripe, Paypal.

2.Är du boende och skriven inom EU måste du betala lagstadgad moms för våra tjänster, kurser, medlemskap, evenemang och produkter.

3.Har du valt att delbetala en tjänst så måste tjänsten betalas till fullo även om du väljer att avbryta tjänsten.

4. Alla bokningar och betalningar är bindande med undantag punkt nummer fem (5) på denna sida.

5. Vi kan avböja din bokning av tjänst hos oss om vi anser att vi inte matchar varandra eller av annan orsak. Om det skulle hända får du hela den i förskott betalade summan tillbaka. Det kan dock dröja upp emot en månad innan du ser pengarna på ditt konto.

6. Vi förbehåller oss rätten att ändra tjänster, ändra på datum och tider på grund av exempelvis sjukdom. När så sker meddelas vi dig som deltagare/kunde detta till den e-postadress som du har angivit vid bokning.

7. Vi sparar den information som du uppger vid anmälan. Om du av någon anledning har problem med detta ber vi dig kontakta oss. Vi lämnar inte bort och säljer inte dina kontaktuppgifter som du har lämnat vid anmälan, bokning eller andra erbjudanden.

8. Din tjänst/hemsida/logotyp kan komma att sparas. Detta material kan komma att användas vid marknadsföring av tjänster. Vill du inte att din tjänst ska förekomma på några bilder eller synas på filmer ber vi dig meddela oss detta via mail till mattelinwebbdesign@gmail.com

9. Avpersonifierat innehåll från dina kommentarer i meddelande och grupper på LinkedIn, Facebook som administreras och/eller modereras av Mattelin Webbdesign. Det kan komma att användas i marknadsföringsmaterial i digitala forum såsom instagram, facebook, linkedin.

11. Eventuella tvister sker i svensk rättegång och enligt svensk lag.

 

Villkor

Integritetspolicy
Denna integritetspolicy är senast uppdaterad 2021-03-25.

Vår webbplatsadress är: https://www.mattelinwebbdesign.com.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Ansvar över uppgifter som samlas in
På denna webbsida ansvarar Mattelin Webbdesign för insamlandet av personuppgifter.

Vill du komma i kontakt med Mattelin Webbdesign så skicka mail till mattelinwebbdesign@gmail.com

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem
I samband med att du lämnar uppgifter till oss anses du
1) aktivt ha samtyckt och medgivit till det
2) aktivt tagit del av informationen nedan om vilken data vi samlar in om dig (enligt denna integritetspolicy).

Uppgifter som samlas in från dig kan omfatta a) personuppgifter, namn, e-postadress,adress, telefonnummer, personliga val i konton, personliga svar i formulär och uppladdad bild, film eller annan media b) transaktionsuppgifter, inköpsinformation samt c) tekniska uppgifter, information om cookie-filer.

Mattelin Webbdesign samlar inte in någon känslig data om dig eller våra kunder, gällande exempelvis hälsouppgifter.

Uppgifter lämnade i kontaktformulär – före, under och efter – inledande av samarbeten, i samband med undersökningar, samt vid köp av produkter och tjänster – och som blir insamlande via Googleformulär finns på Mattelin Webbdesign konton på drive.google.com

Uppgifter lämnade i kommentarsfält och via medlemskap på webbplatsen www.mattelinwebbdesign.com finns på dessa webbplatser.
Uppgifter lämnade för att få nyhetsbrev på webbplatser finns på Mattelin webbdesign hemsida.
Kunduppgifter med namn, e-postadress, adress och telefonuppgifter finns samlat där så att Mattelin Webbdesign kan skicka information i form av erbjudanden som: inspiration, information om nya tjänster, guidning och deltaga lärande gemenskap (community) och andra uppdateringar från denna plattform.
Kunduppgifter med namn, adress, transaktionsuppgifter, inköpsinformation när produkter, tjänster eller kurser köps via våra webbplatser och betalas via Stripe, PayPal finns på stripe.com och paypal.com
Kunduppgifter med namn, adress, e-post, organisationsnummer för fakturering finns i lösenordskyddad dator ägd av Mattelin Webbdesign.
Gällande betalande kunder så följer vi bokföringslagens regelverk vilket kräver att vi behåller vissa uppgifter om dig under en längre tid.

Alla dessa uppgifter samlas in för att:

Mattelin Webbdesign samlar in nämnda uppgifter om dig för att bättre kunna ge dig relevant information inom våra verksamhetsområden som idag i största utsträckning handlar om webbdesign, rådgivning, logotyper.

Den insamlade informationen som du har lämnat kan användas för att skicka ut nyhetsbrev, producera annonser och kundanpassad information i sociala medier, och/eller på olika event – offline eller online.

Vi skickar bara information till dig med avsikt att stärka din förmåga att lyckas ta hand om din egen hemsida.

Copyright
Copyright @ Mattelin Webbdesign. All rights reserved

Kommentarer
När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens IP-adress och webbläsarens användaragent-sträng som hjälp för detektering av skräppost.

Media
Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

 

Cookie-filer
Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år. Om du besöker vår inloggningssida kommer vi att sätta en tillfällig cookie för att undersöka om din webbläsare accepterar dem. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och den försvinner när du stänger din webbläsare. När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort. Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn. Inbäddad innehåll från andra webbplatser Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga. Hur länge vi behåller era uppgifter Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning. För användare som registrerar sig på er webbplats (om sådana finns) sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information. Vilka rättigheter du har över dina data Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål. Vart vi skickar dina upgifter Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost. Välkommen att kontakta Mattelin Webbdesign

Villkor
Allmänna villkor

Du förbinder dig till följande villkor när du bokar eller köper tjänster via Mattelin Webbdesign (som nedan omnämns Vi och Våra ) :

1. Betalning för tjänster via mattelinwebbdesign.com sker i förskott – genom kortbetalning via Stripe, Paypal, alternativt via faktura i efterhand.
När du behöver ett specificerat kvitto på din betalning skickar du ditt namn, företagets namn, adress och organisationsnummer i ett e-postmeddelande till mattelinwebbdesign@gmail.com.
Ange: Önskar specificerat kvitto i ämnesraden och bifoga gärna det automatiserade kvitto du fått skickat till dig via epost från betalningsleverantör Stripe, Paypal.

2.Är du boende och skriven inom EU måste du betala lagstadgad moms för våra tjänster, kurser, medlemskap, evenemang och produkter.

3.Har du valt att delbetala en tjänst så måste tjänsten betalas till fullo även om du väljer att avbryta tjänsten.

4. Alla bokningar och betalningar är bindande med undantag punkt nummer fem (5) på denna sida.

5. Vi kan avböja din bokning av tjänst hos oss om vi anser att vi inte matchar varandra eller av annan orsak. Om det skulle hända får du hela den i förskott betalade summan tillbaka. Det kan dock dröja upp emot en månad innan du ser pengarna på ditt konto.

6. Vi förbehåller oss rätten att ändra tjänster, ändra på datum och tider på grund av exempelvis sjukdom. När så sker meddelas vi dig som deltagare/kunde detta till den e-postadress som du har angivit vid bokning.

7. Vi sparar den information som du uppger vid anmälan. Om du av någon anledning har problem med detta ber vi dig kontakta oss. Vi lämnar inte bort och säljer inte dina kontaktuppgifter som du har lämnat vid anmälan, bokning eller andra erbjudanden.

8. Din tjänst/hemsida/logotyp kan komma att sparas. Detta material kan komma att användas vid marknadsföring av tjänster. Vill du inte att din tjänst ska förekomma på några bilder eller synas på filmer ber vi dig meddela oss detta via mail till mattelinwebbdesign@gmail.com

9. Avpersonifierat innehåll från dina kommentarer i meddelande och grupper på LinkedIn, Facebook som administreras och/eller modereras av Mattelin Webbdesign. Det kan komma att användas i marknadsföringsmaterial i digitala forum såsom instagram, facebook, linkedin.

11. Eventuella tvister sker i svensk rättegång och enligt svensk lag.

 

Villkor

Integritetspolicy
Denna integritetspolicy är senast uppdaterad 2021-03-25.

Vår webbplatsadress är: https://www.mattelinwebbdesign.com.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Ansvar över uppgifter som samlas in
På denna webbsida ansvarar Mattelin Webbdesign för insamlandet av personuppgifter.

Vill du komma i kontakt med Mattelin Webbdesign så skicka mail till mattelinwebbdesign@gmail.com

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem
I samband med att du lämnar uppgifter till oss anses du
1) aktivt ha samtyckt och medgivit till det
2) aktivt tagit del av informationen nedan om vilken data vi samlar in om dig (enligt denna integritetspolicy).

Uppgifter som samlas in från dig kan omfatta a) personuppgifter, namn, e-postadress,adress, telefonnummer, personliga val i konton, personliga svar i formulär och uppladdad bild, film eller annan media b) transaktionsuppgifter, inköpsinformation samt c) tekniska uppgifter, information om cookie-filer.

Mattelin Webbdesign samlar inte in någon känslig data om dig eller våra kunder, gällande exempelvis hälsouppgifter.

Uppgifter lämnade i kontaktformulär – före, under och efter – inledande av samarbeten, i samband med undersökningar, samt vid köp av produkter och tjänster – och som blir insamlande via Googleformulär finns på Mattelin Webbdesign konton på drive.google.com

Uppgifter lämnade i kommentarsfält och via medlemskap på webbplatsen www.mattelinwebbdesign.com finns på dessa webbplatser.
Uppgifter lämnade för att få nyhetsbrev på webbplatser finns på Mattelin webbdesign hemsida.
Kunduppgifter med namn, e-postadress, adress och telefonuppgifter finns samlat där så att Mattelin Webbdesign kan skicka information i form av erbjudanden som: inspiration, information om nya tjänster, guidning och deltaga lärande gemenskap (community) och andra uppdateringar från denna plattform.
Kunduppgifter med namn, adress, transaktionsuppgifter, inköpsinformation när produkter, tjänster eller kurser köps via våra webbplatser och betalas via Stripe, PayPal finns på stripe.com och paypal.com
Kunduppgifter med namn, adress, e-post, organisationsnummer för fakturering finns i lösenordskyddad dator ägd av Mattelin Webbdesign.
Gällande betalande kunder så följer vi bokföringslagens regelverk vilket kräver att vi behåller vissa uppgifter om dig under en längre tid.

Alla dessa uppgifter samlas in för att:

Mattelin Webbdesign samlar in nämnda uppgifter om dig för att bättre kunna ge dig relevant information inom våra verksamhetsområden som idag i största utsträckning handlar om webbdesign, rådgivning, logotyper.

Den insamlade informationen som du har lämnat kan användas för att skicka ut nyhetsbrev, producera annonser och kundanpassad information i sociala medier, och/eller på olika event – offline eller online.

Vi skickar bara information till dig med avsikt att stärka din förmåga att lyckas ta hand om din egen hemsida.

Copyright
Copyright @ Mattelin Webbdesign. All rights reserved

Kommentarer
När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens IP-adress och webbläsarens användaragent-sträng som hjälp för detektering av skräppost.

Media
Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

 

Cookie-filer
Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år. Om du besöker vår inloggningssida kommer vi att sätta en tillfällig cookie för att undersöka om din webbläsare accepterar dem. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och den försvinner när du stänger din webbläsare. När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort. Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn. Inbäddad innehåll från andra webbplatser Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga. Hur länge vi behåller era uppgifter Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning. För användare som registrerar sig på er webbplats (om sådana finns) sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information. Vilka rättigheter du har över dina data Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål. Vart vi skickar dina upgifter Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost. Välkommen att kontakta Mattelin Webbdesign

Villkor
Allmänna villkor

Du förbinder dig till följande villkor när du bokar eller köper tjänster via Mattelin Webbdesign (som nedan omnämns Vi och Våra ) :

1. Betalning för tjänster via mattelinwebbdesign.com sker i förskott – genom kortbetalning via Stripe, Paypal, alternativt via faktura i efterhand.
När du behöver ett specificerat kvitto på din betalning skickar du ditt namn, företagets namn, adress och organisationsnummer i ett e-postmeddelande till mattelinwebbdesign@gmail.com.
Ange: Önskar specificerat kvitto i ämnesraden och bifoga gärna det automatiserade kvitto du fått skickat till dig via epost från betalningsleverantör Stripe, Paypal.

2.Är du boende och skriven inom EU måste du betala lagstadgad moms för våra tjänster, kurser, medlemskap, evenemang och produkter.

3.Har du valt att delbetala en tjänst så måste tjänsten betalas till fullo även om du väljer att avbryta tjänsten.

4. Alla bokningar och betalningar är bindande med undantag punkt nummer fem (5) på denna sida.

5. Vi kan avböja din bokning av tjänst hos oss om vi anser att vi inte matchar varandra eller av annan orsak. Om det skulle hända får du hela den i förskott betalade summan tillbaka. Det kan dock dröja upp emot en månad innan du ser pengarna på ditt konto.

6. Vi förbehåller oss rätten att ändra tjänster, ändra på datum och tider på grund av exempelvis sjukdom. När så sker meddelas vi dig som deltagare/kunde detta till den e-postadress som du har angivit vid bokning.

7. Vi sparar den information som du uppger vid anmälan. Om du av någon anledning har problem med detta ber vi dig kontakta oss. Vi lämnar inte bort och säljer inte dina kontaktuppgifter som du har lämnat vid anmälan, bokning eller andra erbjudanden.

8. Din tjänst/hemsida/logotyp kan komma att sparas. Detta material kan komma att användas vid marknadsföring av tjänster. Vill du inte att din tjänst ska förekomma på några bilder eller synas på filmer ber vi dig meddela oss detta via mail till mattelinwebbdesign@gmail.com

9. Avpersonifierat innehåll från dina kommentarer i meddelande och grupper på LinkedIn, Facebook som administreras och/eller modereras av Mattelin Webbdesign. Det kan komma att användas i marknadsföringsmaterial i digitala forum såsom instagram, facebook, linkedin.

11. Eventuella tvister sker i svensk rättegång och enligt svensk lag.